ROPOGÓ BANÁNOK | lyofilizált szeletek, fagyasztva szárított gyümölcs
Újdonság
Termékkód:
 
DS0436

ROPOGÓ BANÁNOK | lyofilizált szeletek, fagyasztva szárított gyümölcs

Termékkód:
 
DS0436
A lyofilizált banán ízletes, ropogós és teljesen természetes snack, amely megőrzi a friss gyümölcsök tápértékét. A fagyasztva szárítási folyamatnak köszönhetően a banánok megőrzik intenzív, édes ízüket, miközben hosszabb eltarthatóságot nyernek – tartósítószerek nélkül. További információk
Zöld márka tanúsítvány
Természetes összetevőkből
Szállítási díj:
(a szokásos szállítási díj 1950 Ft)
Áruk visszaküldése:
Lehetőség visszaküldeni a terméket 14 napon belül
Elérhetőség:
Raktáron
Termékpontok:
4 PE
Ár neked
1 790 Ft
beleértve az ÁFÁ-t
Részletes leírás

A lyofilizált banán ízletes, ropogós és teljesen természetes snack, amely megőrzi a friss gyümölcsök tápértékét. Afagyasztva szárítás folyamatának köszönhetően a banánok megőrzik intenzív, édes ízüket, miközben hosszabb eltarthatóságot nyernek – tartósítószerek használata nélkül.

BANÁN – lyofilizált szeletek, fagyasztva szárított gyümölcs, 50 g.

Összetevők: fagyasztva szárított banán 100 %. Allergen mentes. Ne tedd közvetlen napfényre. Tárold száraz, szobahőmérsékleten. Zárd le légmentesen zipzárral.

100 g fagyasztva szárított banánhoz kb. 850 g friss banánt használtak fel.

Az aszalt banán – természetes energia könnyű formában

A lyofilizált banán előnyei:

100% természetes – hozzáadott cukor, olaj vagy mesterséges összetevő nélkül.
Gazdag káliumban és magnéziumban – támogatja az izmok és a nervus rendszer működését.
Természetes édesség – ideális a cukrok egészséges alternatívájaként.
Energiaforrás – remek edzés előtt, útközben vagy a munkahelyen.
Könnyű és ropogós forma – praktikus snack bárhova magaddal.
Hosszú eltarthatóság – hűtés nélkül.

A lyofilizált banán gyümölcsös élvezet bűntudat nélkül – teljes íz és energia mindig kéznél!

Használat:

🍌 Önálló, egészséges snack.
🍌 Hozzáadva zabkásához, joghurthoz és muslihoz.
🍌 Desszertek, torták és házi szeletek hozzávalója.
🍌 Az egészségtudatos sportolók és emberek étrendjének gazdagítása.

A lyofilizált gyümölcsök elérhetősége a betakarítástól és a szezonálitástól függ. Ezért előfordulhat, hogy néhány változat nem mindig elérhető.

Mi az a gyümölcs lyofilizáló folyamat?

A lyofilizálás egy modern élelmiszer-tartósítási módszer, amely lehetővé teszi a teljes íz, aroma és tápérték megőrzését a gyümölcsökben. Ez a folyamat a víz eltávolításából áll szublimációval, vagyis a jég közvetlen átalakulásából gáz halmazállapotba folyékony fázis nélkül. Ennek köszönhetően a gyümölcs megtartja értékes tulajdonságait, természetes szerkezetét és szinte változatlan megjelenését.

A lyofilizálás fázisai:

1️⃣ Fagyasztás – a gyümölcsöt nagyon alacsony hőmérsékletre (akár -50 °C) fagyasztják, ezzel leállítva a biológiai folyamatokat és a tápanyagok lebomlását.

2️⃣ Szublimáció (első szárítás) – vákuumban a jég közvetlen gáz halmazállapotba megy át, így lehetővé válik a víz 98–99 % -ának eltávolítása.

3️⃣ Utó szárítás (második szárítás) – eltávolítják az utolsó nedvességmaradványokat, ez biztosítja a termék hosszú eltarthatóságát tartósítószerek használata nélkül.

TÁPÉRTÉK 100 g-on (50 g) termék

Energiaérték: 395 kcal / 1653 kJ (198 kcal / 827 kJ).
Zsírok: 0,9 g (0,45 g), ebből telített zsírsavak: 0 g (0 g).
Szénhidrátok: 89,2 g (44,6 g), ebből cukrok: 69,4 g (34,7 g).
Fehérjék: 6,1 g (3,05 g).
: 0 g (0 g).

Van kérdése?