PROTEIN SUPREME | komplex fehérjepor Steviával, Inulinnel és LactoSpore® probiotikummal
Étrend-kiegészítők
Termékkód:
 
DS0376

PROTEIN SUPREME | komplex fehérjepor Steviával, Inulinnel és LactoSpore® probiotikummal

Termékkód:
 
DS0376
Magas fehérjetartalmú, alacsony zsírtartalmú és szénhidráttartalmú fehérjepor, inulinnal, LactoSpore®-ral és B6-vitaminnal dúsítva. Támogatja a regenerációt, csökkenti az éhségérzetet, és cukormentes sztíviával édesített. Finom csokoládé íz, 25 adagra. További információk
Zöld márka tanúsítvány
Szállítási díj:
(a szokásos szállítási díj 1950 Ft)
Áruk visszaküldése:
Lehetőség visszaküldeni a terméket 14 napon belül
Elérhetőség:
Raktáron
Termékpontok:
40 PE
Ár neked
17 790 Ft
beleértve az ÁFÁ-t
Részletes leírás

Magas fehérjetartalmú, alacsony zsírtartalmú és szénhidráttartalmú fehérjeturmix, inulinnal, LactoSpore®-ral és B6-vitaminnal dúsítva. Elősegíti a regenerálódást, csökkenti az éhségérzetet, és cukor nélkül, steviával édesítve. Finom csokoládé ízű, 25 adag.

PROTEIN SUPREME + STEVIA & INULIN + LACTOSPORE®
Protein ital édesítőszerrel, csokoládé, 25 adag, 750 g.

Az ital természetes oldható rostot, cikóriából nyert inulint, B6-vitamint és kakaóport tartalmaz, jótékony hatását pedig a Bacillus coagulans törzset tartalmazó LactoSpore® probiotikus kultúra kiegészítése támogatja.

Nem csak azoknak ajánlott, akik fogyni szeretnének, hanem mindenkinek, aki minőségi fehérjeforrást keres, amely számos további előnnyel jár.

A fehérjénk tökéletes kiegészítője az egészséges életmódnak.

A ital előnyei:

  • magas fehérjetartalom egy adagban, alacsony zsírtartalom és szénhidráttartalom

  • lehetővé teszi a fehérjék minőségi pótlását bárhol és bármikor a nap folyamán
    segít csökkenteni az éhségérzetet, támogatja a súlycsökkentést és az izomtömeg megőrzését a fogyás során
    ideális a fizikai aktivitás utáni regenerációhoz
    a cikória rostokból nyert inulin és a LactoSpore® probiotikum elősegítik az egészséges bélflórát, a jótékony bélbaktériumok szaporodását, segítenek az emésztésben
    a B6-vitamin elengedhetetlen a fehérjék megfelelő anyagcseréjéhez
    nem tartalmaz cukrot, csak stéviával édesítve, amely nem gyakorol negatív hatást a mikrobiomra és nem emeli a vércukorszintet
    tartósítószerek, színezékek, mesterséges édesítőszerek és egyéb felesleges adalékanyagok nélkül
    csak kakaóporral színezett
    • nagyon jól oldódik
    sütéshez, desszertek, pürék stb. elkészítéséhez is alkalmas.

     

Alkalmas:

  • mindenkinek, aki fogyni szeretne
  • sportolóknak és aktív embereknek
  • mindenkinek, aki biztosítani szeretné a megfelelő minőségű fehérje bevitelét 

Összetevők és azok előnyei:

 

WPC 80 tejsavófehérje-koncentrátum (whey protein concentrate 80)

  • 80% minőségi fehérjét és egyéb, a szervezet számára hasznos anyagokat, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz
  • a szervezetnek minden szükséges esszenciális aminosavat a legoptimálisabb arányban biztosít
  • kiválóan felhasználható és emészthető
  • kíméletes CFM (Cross Flow Microfiltration) módszerrel készül, így megőrzi természetes tulajdonságait

Inulin
A növényi rost, amely elősegíti az egészséges emésztést, kiváló hatással van a bélflóra szabályozására és serkenti az egészségre jótékony bélbaktériumok szaporodását. Ezenkívül segít fenntartani a stabil vércukorszintet, hatással van a lipidanyagcserére és az azzal kapcsolatos fogyásra. (1)

LactoSpore®
Probiotikum, amely Bacillus coagulans törzset tartalmaz, amely elősegíti az egészséges bélflórát és erősíti az immunrendszert. Segít az emésztésben és javítja az általános bélflórát. (2) 

Kakaópor
A kakaó számos olyan anyagot tartalmaz, amelyek megvédik a sejteket az oxidatív stressztől. Pozitív hatással van a szív- és érrendszerre, csökkenti a cukorbetegség kockázatát, gyulladáscsökkentő hatása van, és befolyásolja a hangulatunkat is. (4)

B6-vitamin
Ez a vitamin több mint 150 biokémiai reakcióban vesz részt, és az idegrendszerre és az immunrendszerre gyakorolt pozitív hatása mellett hozzájárul a normális energia-anyagcseréhez, valamint kulcsfontosságú a fehérje- és glikogén-anyagcsere megfelelő működéséhez. Segít a vörösvérsejtek képződésében, és hozzájárul a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez. (3)

Stevia
Ez a növény nem tartalmaz kalóriát, ugyanakkor 100–300-szor édesebb, mint a cukor. Számos tanulmány rámutatott annak széles körű egészségügyi előnyeire a cukorbetegség, az elhízás, a magas vérnyomás, az oxidatív stressz és a mikrobiális fertőzések elleni küzdelemben. (4, 5)

1 mérőkanál összetétele:

  • WPC 80 tejsavófehérje (tejtermék): 22,64 g
    • Inulin: 5,14 g
    • Alkalizált kakaópor: 1,71 g
    • LactoSpore® probiotikus komplex Bacillus coagulans tartalommal: 0,11 g
    • Piridoxal-5-foszfát (B6-vitamin): 1,4 mg
    • Csokoládé aroma
    • Édesítőszer: szteviol-glikozidok

Egy adag ital 18 g fehérjét tartalmaz, ami egy felnőtt személy referencia-beviteli értékének 36%-át fedezi. Ezenkívül 1,71 milliárd életképes Bacillus coagulans baktériumot tartalmaz.

 

Mik azok a fehérjék?

A fehérjék, vagyis a proteinek a szénhidrátokkal és zsírokkal együtt mindennapi étrendünk részét képezik. Elsődleges funkciójuk nem a táplálkozás, hanem szó szerint testünket alkotják, és számos létfontosságú funkciót látnak el. A fehérjék minden sejtben megtalálhatók, a vérben „úsznak”, és a szerveket is alkotják. A fehérjék az izmok, az inak, a csontok, a bőr és a haj fő alkotóelemei. Funkcióik sokfélék – biztosítják a mozgást, szállítják a szervezetben a legkülönbözőbb anyagokat (oxigént, hormonokat, vitaminokat, vasat...), az enzimek és az immunrendszer részét képezik, és energiaforrásként is szolgálhatnak. Megfelelő bevitelüket nem szabad alábecsülni. A fehérjehiány számos egészségügyi komplikációhoz vezethet, a fáradtságtól a súlyosabb betegségek kialakulásáig. Meg kell jegyezni, hogy a szervezet nem képes fehérjét tárolni, ahogyan azt a szénhidrátokkal vagy zsírokkal teszi. Ezért is nagyon fontos a fehérjék rendszeres fogyasztása. (6)

 

Próbáld ki a fehérjéinket, és tapasztald meg saját bőrödön az összes előnyüket!

 

REFERENCIÁK ÉS KLINIKAI TANULMÁNYOKRA VALÓ HIVATKOZÁSOK:

1. Yu-Qing Qin, Liu-Yan Wang Xin-Yu Yang, Yi-Jie Xu, Gang Fan, Yan-Ge Fan, Jing-Nan Ren, Qi An, Xiao Li.
Inulin: properties and health benefits.
Food Funct. 2023;14(7):2948-2968.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/36876591/

2. Jiang Cao a b 1, Zhiming Yu c 1, Wenyin Liu a b, Jianxin Zhao a b, Hao Zhang a b d e f, Qixiao Zhai a b g, Wei Chen.
Probiotic characteristics of Bacillus coagulans and associated implications for human health and diseases.
Journal of Functional Food. Volume 64, January 2020, 103643.
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1756464619305675

3. Kamilla Stach, Wojciech Stach, Katarzyna Augoff.
Vitamin B6 in Health and Disease.
Nutrients 2021 Sep 17;13(9):3229.
https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC8467949/

4. Jamil Ahmad, Imran Khan, Renald Blundell, Joseph Azzopardi, Mohamad Fawzi Mahomoodally.
Stevia rebaudiana Bertoni.: an updated review of its health benefits, industrial applications and safety.
Trends in Food Science & Technology. Volume 100, June 2020, Pages 177-189.
https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0924224420304593?via%3Dihub

5. Akibul Islam Chowdhury, Mohammad Rahanur Alam, M Maruf Raihan, Tanjina Rahman, Saiful Islam, Oumma Halima.
Effect of stevia leaves (Stevia rebaudiana Bertoni) on diabetes: A systematic review and meta‐analysis of preclinical studies.
Food Sci Nutr. 2022 Apr 24;10(9):2868–2878.
https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC9469865/

6. Ledvina M. et al., Biochemie pro studující medicíny, 2009.

Van kérdése?