PAPAYA & BARACK | szója gyertya | 2 kanóc | PARFUMIA® | 400 ml
KÉZI KÉSZÍTÉS! Minden gyertyát kézzel készítünk itt Cseh Skaliciban, és kiváló prémium parfümöt tartalmaz. Vonzó csomagolásban van kacsintott újrahasznosított kartonból.
Miért szója viasz?
• akár a felét égeti hosszabb ideig, mint a paraffin
• természetes, növényi alapanyag
• égésekor nem keletkezik mérgező anyag
• alacsonyabb olvadáspontja van, így jobban kibocsátja az illatot
• égésekor nem képződik fekete füst
• tiszta lánggal ég, szénfekete nélkül
• biológiailag lebomlik
• vegetáriánus
AZ ELSŐ MEGGYÚJTÁS A LEGFONTOSABB!
INTENSE 2 KNOTY SÓJOVÁ VONNÁS EKO gyertya PARFUMIA®, 400 ml
- eko szója viasz
- KETTŐ eko pamut kanóc
- eko csomagolás újrahasznosítható üvegből bambusz fedéllel
Égett idő akár 35 ÓRÁIG
Dimenziók: gyertya: átmérő: 11 cm, magasság: 9 cm (fedél nélkül 8 cm), csomagolás (karton csomagolás): szé 11,5 x mé 11,5 x mag 9,5 cm.
Mivel kézi készítésről van szó, a legyártott mennyiség korlátozott.
A gyertyának helyesen kell megégni.
Az egész felső réteg gyertyának meg kell olvadnia, különben csak a közepén "alagútként" ég. Ha a felső réteg viasz teljesen nem olvad meg, úgy nevezett emlékezet-alagút alakul ki. Ez csökkenti az illat intenzitását és a gyertya élettartamát!
Hogyan kell helyesen égetni a gyertyákat?
A gyertyának helyesen kell megégni.
Az egész felső réteg gyertyának meg kell olvadnia, különben csak a közepén "alagútként" ég. Ha a felső réteg viasz teljesen nem olvad meg, úgy nevezett emlékezet-alagút alakul ki. Ez csökkenti az illat intenzitását és a gyertya élettartamát!
A gyertyákat ne égesd gyúlékony anyagok közelében, ferde felületen, és ügyelj arra, hogy ne érhessenek el gyermekek és háziállatok. Soha ne hagyd a gyertyát felügyelet nélkül, és mindig ne felejtsd el eloltani az elmenésed előtt.
A gyertyát mindig helyezd tűzálló ellenálló felületre. Legjobban egy kerámia vagy üveg tányérra vagy tálcára. A gyertyát ne hagyd teljesen leégni! legyél körültekintő a gyertya teljes égetése előtt, hogy ne melegedjen túl az üveg és törjön el.