MOKA ESPRESSO | túlnyomásos kávéfőző 160 ml (3 csésze)
Kis moka kávéfőző 160 ml 3 csésze erős aromás kávéhoz. Indukciós és gáztűzhelynél is használható, könnyen használható és ideális utazáshoz – költséghatékonyabb és környezetbarát alternatíva az espressohoz.
Engedd meg magadnak, hogy friss és ízletesen erős kávét fogyaszthass, mint egy kávézóban – bármikor és bárhol! A MOKA ESPRESSO nyomásos moka kávéfőző lehetővé teszi, hogy gyorsan 3 csésze illatos mokkát készíts, amely ízében az espressóra emlékeztet. Az indukciós aljának köszönhetően minden főzőlaphoz alkalmas, beleértve az indukciós és gáztűzhelyet is – tökéletes otthonra, nyaralóra és szabadságra.
Főbb előnyök:
– Képes 3 csésze erős kávét készíteni (a alsó rész térfogata 160 ml)
– Alkalmas indukciós főzőlapokhoz, gázhoz, kerámialaphoz és elektromossághoz
– Kiemelkedő íz & aroma, hasonló az espressóhoz
– Könnyű alumínium kivitel + műanyag fogantyú – ideális utazáshoz is
– Költséghatékony & környezetbarát megoldás kapszulás kávéfőzők helyett
Műszaki jellemzők:
– Az alsó edény térfogata: 160 ml (a szelepen)
– A felső edény térfogata: 180 ml (a túlfolyónál)
– Méretek: 15 × 9,8 × 14 cm
– Indukciós alj átmérője: 8,5 cm
– Anyag: alumínium + műanyag
Hogyan készítsünk moka kávét:
- Töltsd meg az alsó tartályt vízzel max. a szelepen
- Önts finomra őrölt kávét (mint a homok) a tölcsérbe – ne nyomkodj
- Csavarja össze a felső részt, és helyezze hőforrásra
- Amint a víz felforr, a nyomás átnyomja a kávét a felső részbe
- Azonnal tálald – igazán élvezd a mokkát!
Karban-tartás:
Hűlés után csak meleg vízzel öblítsd le, vegyszerek nélkül és mosogatógép nélkül, szárítsd meg – így meghosszabbítod a kávéfőző élettartamát.
☕ Élvezd a valódi olasz kávét minden nap – egyszerűen, olcsón és műanyag hulladék nélkül!
Miért vásárolj MOKA kávéfőzőt?
- könnyen és gyorsan készíthetsz ízletes friss kávét
- elviheted nyaralásra is
- előnye a kedvező ár az espresso gépekhez képest
- minden főzőfelületen használhatod, beleértve a gázfőzőt és az indukciót is
A kávékészítés lépései:
- töltsd meg az alsó tartályt vízzel max. a nyomásventil alatt
- őröljd meg a kávét finomabbra (körülbelül a homok szemcséjéhez hasonlóan)
- helyezd bele a tölcsért, és szórd bele a megfelelő mennyiségű őrölt kávét. (ne nyomkodj, csak simítsd le a felületét)
- csavard fel a felső tartályt
- helyezd a kávéfőzőt a hőforrásra, és hagyd főzni
- most tálalhatod a kávét