CITRUSZÉR | Kézi karos gyümölcsfacsaró - citrom- és limefacsaró
A CITRÓNOVNÍK kézi karos nyomóprés tartós műanyagból készült, hossza 19,5 cm. Könnyedén maximális levet nyerhet a citromokból és a lime-okból magok nélkül. Praktikus segédeszköz a konyhában.
A kézi karos nyomóprés CITRÓNOVNÍK praktikus konyhai segédeszköz, amellyel könnyen és gyorsan nyerhet maximális levet a citromokból és lime-okból – magok, hús és gyümölcsmaradványok nélkül. A karos présmechanizmusnak köszönhetően alaposabban és kevesebb erőfeszítéssel tudja kipréselni a gyümölcsöt, mint a hagyományos gyümölcspréselők. Csak a citromot vagy lime-ot félbe kell vágni, a vágott felével lefelé betenni, összepréselni – és a friss lé kész is van!
Főbb előnyök
- Maximális levet hoz ki magok és hús nélkül.
- Karos mechanizmus a könnyű és gyors préseléshez.
- Tartós műanyag – könnyű, tartós és egyszerűen karbantartható.
- Ideális limonádék, marinádok, öntetek és koktélok készítéséhez.
Műszaki paraméterek
Anyag: tartós műanyag
Méretek: hossza 19,5 cm, szélessége 6 cm
Használat: citromok, lime-ok és egyéb kis citrusfélék
Karbantartás és ajánlott gondozás
Használat után öblítse le meleg vízzel és enyhe tisztítószerrel, majd szárítsa meg. Ne helyezze mosogatógépbe a műanyag kopásának elkerülése érdekében. Száraz helyen tárolja.
Tippek és ajánlások
- A gyümölcslé még nagyobb kinyerése érdekében a citrusféléket nyomás előtt egy kicsit gördítse az asztalón.
- A gyümölcsprést gyors citromvíz vagy mojito készítéséhez is használhatja.
- Nyomás közben helyezze a gyümölcsöt a vágott oldalával lefelé – így biztosítja a maximális levet.
GYIK – leggyakrabban kérdezett kérdések
Lehet narancsot is préselni?
Nem, a prés kisebb citrusfélékhez, mint a citromok és lime-ok, lett tervezve.
Valóban tartós a műanyag?
Igen, gyakori használatra tervezett tartós műanyagból készült.
- Könnyedén és gyorsan maximális levet nyerhetsz citromokból és lime-okból magok vagy gyümölcsmaradványok nélkül.
- A karos mechanizmusnak köszönhetően a gyümölcsöt könnyebben és alaposabban préselheted ki, mint a hagyományos préselőkkel.
- A gyümölcsöt félbe vágod és beteszed a présbe a vágott felével lefelé,
megnyomod, ÉS KÉSZ!