BIOPAN® | tapadásmentes perforált pizza- és sültkrumpli lemez | Ø 34,5 cm
Termékkód:
 
DA25491

BIOPAN® | tapadásmentes perforált pizza- és sültkrumpli lemez | Ø 34,5 cm

Termékkód:
 
DA25491
BIOPAN® GOLD perforált pizza és hasábburgonya lemez Ø 34,5 cm. Tapadásmentes felület a könnyű eltávolításhoz, perforáció a ropogós alsó rétegért. Ideális pizzához, hasábburgonyához, péksüteményekhez és ételek szárításához. További információk
Szállítási díj:
(a szokásos szállítási díj 1950 Ft)
Áruk visszaküldése:
Lehetőség visszaküldeni a terméket 14 napon belül
Elérhetőség:
Nem elérhető
Termékpontok:
0 PE
Ár neked
3 590 Ft
beleértve az ÁFÁ-t
Részletes leírás

BIOPAN® GOLD perforált pizza- és hasábburgonya-lemez Ø 34,5 cm. Tapadásmentes felület az egyszerű eltávolítás érdekében, perforáció a ropogós alsó részért. Ideális pizza, hasábburgonya, péksütemények és élelmiszerek szárítására.

Tökéletesen ropogós pizza és hasábburgonya

Praktikus, kiváló minőségű acéllemez aranyréz prémium tapadásmentes felülettel BIOPAN® GOLD a fagyasztott pizzák, hasábburgonyák és más fagyasztott finomságok sütéséhez. A perforált alap biztosítja a forró levegő optimális áramlását, így az alsó rész mindig szép ropogós és a teteje puha marad.


A BIOPAN® GOLD előnyei:

  • Tökéletes tapadásmentesség – nincs odakozmálás vagy megégett sajt
  • Egyenletes sütés a sűrű perforációnak köszönhetően
  • Univerzális használat – pizza, hasábburgonya, bagettek, gyümölcs- és zöldségszárítás
  • PFAS/PTFE mentes – biztonságos Önnek és a természetnek
  • Egyszerű karbantartás – vegyszerek nélkül, csak egy nedves ruhával kell törölni

Sütési tippek:

  1. Fagyasztott pizza – süsd zsiradék nélkül, a perforáció szépen átsüti az alját.
  2. Fagyasztott hasábburgonya – nem szükséges olajat hozzáadni, ha már elősütötték.
  3. Nyers burgonya – fújd be egy kis olajjal, hogy ne ragadjanak össze, de ne feledd, hogy a lemeznek lyukai vannak.
  4. Bagettek és péksütemények – tökéletes a felmelegítéshez és a ropogós felület megtartásához.
  5. Gyümölcs- és zöldségszárítás – a perforáció lehetővé teszi a kiváló levegőáramlást.
  6. Friss tészta szósszal – használj sütőpapírt, hogy a szósz vagy a híg tészta ne kerüljön a lyukakba.

GYIK – Gyakran ismételt kérdések:

1. Mosogathatom a lemezt a mosogatógépben?
Nem, javasoljuk a kézi tisztítást. Elég, ha lehűlés után egy nedves ruhával áttörlöd.

2. Mire jó a perforáció?
Biztosítja a forró levegő gyors áthaladását az alján, ami egyenletesen sült alsó részt eredményez a ételnek.

3. Sütök egyéb ételeket is, mint a pizza és hasábburgonya?
Igen, ideális a fagyasztott péksüteményekhez, gyümölcs-, zöldségszárításhoz és bagettek sütéséhez.

4. Mi van, ha híg tésztám van?
Helyezz sütőpapírt a lemezre, hogy a töltelék ne tömítse el a lyukakat.


Műszaki paraméterek:

  • Méretek: átmérő 34,5 cm, magasság 2,2 cm
  • Hossz rizzel: 37 cm, rögzítő szélessége 12 cm
  • Anyag: acél BIOPAN® GOLD tapadásmentes felülettel
  • Alkalmas elektromos, gáz- és légkeveréses sütőbe

Ideális fagyasztott pizza és hasábburgonya sütésére

  • perforáció a lemezen lehetővé teszi a hő könnyű hozzáférését és a gőznek a tésztához, így a tészta ropogós felületet tart meg, miközben a belseje puha és szaftos marad.

A mi tippünk:

  • Használhatod bagettek felmelegítésére vagy sütésére, ideális a élelmiszerek szárítására is, mint a gyümölcsök vagy különböző zöldségek kerekeként.

A formák elektromos, gáz- és légkeveréses sütőbe alkalmasak.

Használat és ápolás:
Ami a már előalapos hasábburgonya sütését illeti, az már zsíradékot tartalmaz. Ha gyümölcs hasábburgonyát sütsz, javasoljuk, hogy spray-olajjal permetezd be, hogy ne ragadjanak össze.

A fagyasztott előre sült PIZZÁDAT zsiradék nélkül sütöd. Az alján a lyukak szépen "átsütik" wink A tészta alsó felületén a "lisztezés" miatt is nyugodtan lehet.

FIGYELJ, ha nyers burgonyából készítesz hasábburgonyát, legyél óvatos az olajjal. Az alsó oldalának lyukai miatt! (A forró levegő áramlása miatt a forma alján!)

FIGYELJ, ha friss tésztából készítesz pizzát, akkor tegyél a lemezre sütőpapírt. A híg tészták és szószok elzárhatják a ventialó lyukakat a lapon. Ez a lemez a fagyasztott ételek (pizza, hasábburgonya stb.) sütésére készült, ezért friss tészták és folyékony töltelékek esetén sütőpapír használata szükséges.

Van kérdése?