Hőmérő és hőmérsékletszonda ételekhez TERMOVAŘEČKA, SYSTEMAT
Digitális hőmérő ételekhez SYSTEMAT, amellyel keverni, adagolni tud, közben pedig mérheti az étel hőmérsékletét. Tartomány: -50 °C-tól +300 °C-ig, mérési pontosság d=0,1 °C. Tápegység: 1 db LR44 típusú elem. Max. méretek: Sz 25 x H 5 x V 2 cm
Fém szonda/tű hossza: 7 cm
Digitális hőmérő ételekhez SYSTEMAT, amellyel keverni, adagolni tud, közben pedig mérheti az étel hőmérsékletét.
Tartomány: -50 °C-tól +300 °C-ig, mérési pontosság d=0,1 °C.
Tápegység: 1 db LR44 típusú elem. Max. méretek: Sz 25 x H 5 x V 2 cm
Fém szonda/tű hossza: 7 cm
Használhatja kanálként és merítőkanálként + hőmérőként a folyékony ételek (szószok, levesek, gyermekpürék, víz csecsemőtápszerek készítéséhez...) készítése során, vagy ha eltávolítja a szilikon tartozékokat, mint hőmérsékletmérő szondát be tudja szúrni a húsba - fasírt, csirke, húsgombóc, kacsa, liba, pulyka, steak…
• érzékeny érzékelővel ellátva a hőmérséklet mérésére
• LCD kijelző
• hőmérséklet megjelenítése °C/°F
• szilikon tartozékok nélkül használható szondaként/tűként az ételek hőmérsékletének mérésére
• egy szilikon tartozékkal használható kanálként az étel keverésére, egyidejűleg az étel hőmérsékletének mérésére
• a második szilikon tartozékkal használható merítőkanálként az étel adagolására/keverésére, egyidejűleg az étel hőmérsékletének mérésére
Használati útmutató - CZ, SK, PL itt.
Garancia időtartama 24 hónap.