CSOKIKUTYÚ a csokoládé és zsiradék bevonatok olvasztásához
Akció
900 Ft
Termékkód:
 
DA5445

CSOKIKUTYÚ a csokoládé és zsiradék bevonatok olvasztásához

Termékkód:
 
DA5445
GOURMET szilikon CHOCOLATE POT®, Magasság: 9 cm, nyak átmérője kb. 5 cm, térfogat: 150 ml. A csokoládék, csokoládés bevonatok és öntetek gyors és egyszerű feloldására. A CHOCOLATE POT® óriási előnye a könnyű tisztítás, akár mosogatógépben, akár kézi mosás során. Meleg vízfürdőben vagy mikróban is használható. További információk
Szállítási díj:
(a szokásos szállítási díj 1950 Ft)
Áruk visszaküldése:
Lehetőség visszaküldeni a terméket 14 napon belül
Elérhetőség:
Nem elérhető
Termékpontok:
0 PE
Akció 900 Ft
1 790 Ft
beleértve az ÁFÁ-t
Részletes leírás

GOURMET szilikon CHOCOLATKÁK®, Magasság: 9 cm, a nyak átmérője kb. 5 cm, térfogat: 150 ml. Gyors és egyszerű csokoládé, csokoládé bevonatok és toppingok megolvasztására. Hatalmas előny, hogy a CHOCOLATKÁK® könnyen mosható mosógépben és kézi mosáskor is. Használható meleg vízfürdőben vagy mikróban.

GOURMET szilikon CHOCOLATKÁK®, Magasság: 9 cm, a nyak átmérője kb. 5 cm, térfogat: 150 ml.
Gyors és egyszerű csokoládé, csokoládé bevonatok és toppingok megolvasztására. Határozott előny, hogy a CHOCOLATKÁK® könnyen mosható mosógépben és kézi mosáskor is.
A mosás során fordítsd meg a chocokát – igen, működik. Csakúgy, mint a zokni, a mosás után is meg lehet fordítani :-) Megfordítod, és pár másodperc alatt elmosod.

A) Csokoládé olvasztása forró vízfürdőben: Helyezd a csokikávét 80 Celsius fokos vízfürdőbe. Várj, amíg a csokoládé megolvad.

B) Olvasztás mikróban:
A mikró típusa szerint válaszd a HARMADIK vagy maximum FÉL TELJESÍTMÉNYT. 
Teszteltük 100 g törött csokoládéval, egy kis növényi olajjal a Figaro márkától. Fél teljesítmény a sütő maximális teljesítményéből (5-ös fokozat 10-ből, tehát 500W). Olvasztási idő 5 perc. A folyamat félidőben kivettük a chocokát (levettük a fedelet), és az oldalait enyhén megnyomtuk, hogy a tartalom "megkeveredjen". Ennyi.

A folyamat megszakítását javasoljuk különösen a te első "csokisikálásod" során, hogy ellenőrizd, hogyan viselkedik a csokoládé éppen a te mikródban:-) A későbbi "csokisikálásoknál" már bele fogsz jönni.

Van kérdése?