CSOKIKUTYÚ a csokoládé és zsiradék bevonatok olvasztásához
GOURMET szilikon CHOCOLATKÁK®, Magasság: 9 cm, a nyak átmérője kb. 5 cm, térfogat: 150 ml. Gyors és egyszerű csokoládé, csokoládé bevonatok és toppingok megolvasztására. Hatalmas előny, hogy a CHOCOLATKÁK® könnyen mosható mosógépben és kézi mosáskor is. Használható meleg vízfürdőben vagy mikróban.
GOURMET szilikon CHOCOLATKÁK®, Magasság: 9 cm, a nyak átmérője kb. 5 cm, térfogat: 150 ml.
Gyors és egyszerű csokoládé, csokoládé bevonatok és toppingok megolvasztására. Határozott előny, hogy a CHOCOLATKÁK® könnyen mosható mosógépben és kézi mosáskor is.
A mosás során fordítsd meg a chocokát – igen, működik. Csakúgy, mint a zokni, a mosás után is meg lehet fordítani :-) Megfordítod, és pár másodperc alatt elmosod.
A) Csokoládé olvasztása forró vízfürdőben: Helyezd a csokikávét 80 Celsius fokos vízfürdőbe. Várj, amíg a csokoládé megolvad.
B) Olvasztás mikróban:
A mikró típusa szerint válaszd a HARMADIK vagy maximum FÉL TELJESÍTMÉNYT.
Teszteltük 100 g törött csokoládéval, egy kis növényi olajjal a Figaro márkától. Fél teljesítmény a sütő maximális teljesítményéből (5-ös fokozat 10-ből, tehát 500W). Olvasztási idő 5 perc. A folyamat félidőben kivettük a chocokát (levettük a fedelet), és az oldalait enyhén megnyomtuk, hogy a tartalom "megkeveredjen". Ennyi.
A folyamat megszakítását javasoljuk különösen a te első "csokisikálásod" során, hogy ellenőrizd, hogyan viselkedik a csokoládé éppen a te mikródban:-) A későbbi "csokisikálásoknál" már bele fogsz jönni.